Дизайн


spacer

spacer
Строителна Компания КРЕОС предлага неповторимост на дизайна с помощта на новите технологии и тенденции: съчетаване на външните пространства с цялостния дизайн на дома, нови материали, изображения и текстури. Ние сме готови да изпълним всяко Ваше желание, а когато не знаете какво точно искате, сме готови да разработим и представим няколко варианта. При работата си с Вас, ние намираме онези изходни моменти, които ще ни позволят да проектираме най-доброто за Вас пространство.

Основен принцип в нашите дизайнерски решения е хармоничното съчетаване на пространство, обеми, цветове и светлина. Често си служим
и с контраста, за да предадем акцент на даден елемент, с което целим да постигнем конкретно внушение и впечатление. Много важни за нас
са разбирането на човешките ценности, начинът по който хората взаимодействат с пространството, както и комфортът им на обитаване.

Строителна Компания КРЕОС предлага и ново за българския пазар проектиране на вашето жилище или офис, спазвайки методите на Фън Шуй. Това e наука за хармонията с околната среда и изкуството тя да се използва във всекидневието. Така ние проектираме за Вас природосъобразни домове, изградени чрез съчетаване на екологична и енергийна ефективност с нова и красива визия.

Copyright © 2019 Строителна компания КРЕОС – Пълно проектиране. Строителство до ключ. Дизайн..